Dispositivos y accesorios
Terte med bacon, purre og emmentaler
Prep. 15min
Total 25min
6 porsjoner
Ingredientes
-
butterdeig (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
egg, medium pisket1
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)150 g
-
hvitløksfedd2
-
purreløk delt i biter (3 cm)300 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping35 g
-
baconterninger200 g
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
salatblader, blandede100 g
-
balsamico til drypping
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
713 mg
Proteína
18 g
Calorías
2537 kJ /
612 kcal
Grasa
51 g
Grasas saturadas
25 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Måltider på minutter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna valoración
Vegetariske pølseruller
Ninguna valoración
Australske Kjøttpaier
Ninguna valoración
Havrekjeks
Ninguna valoración
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna valoración
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna valoración
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna valoración
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
Ninguna valoración