
Dispositivos y accesorios
Terte med bacon, purre og emmentaler
Prep. 15min
Total 25min
6 porsjoner
Ingredientes
-
butterdeig (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
egg, medium pisket1
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)150 g
-
hvitløksfedd2
-
purreløk delt i biter (3 cm)300 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping35 g
-
baconterninger200 g
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
salatblader, blandede100 g
-
balsamico til drypping
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
612 kcal /
2537 kJ
Proteína
18 g
Grasa
51 g
Carbohidratos
20 g
Grasas saturadas
25 g
Sodio
713 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Måltider på minutter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 35min
1h 30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h
1h
Ninguna valoración