
Dispositivos y accesorios
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Prep. 35min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk delt i to100 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring30 g
-
spisskummen, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
kanel, malt pluss 1 klype til dryssing1 ss
-
koriander, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
fennikelfrø, tørket2 ts
-
safran1 klype
-
andebryst, uten skinn og bein delt i biter (3 cm)600 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i fire150 g
-
kyllingbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
sitron finrevet skall og saft2
-
vann80 g
-
pinjekjerner, ristet pluss ekstra til pynt50 g
-
olivenolje til smøring
-
filodeig (ca. 48 cm x 25 cm)4 ark
-
melis1 ts
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
477 kcal /
1997 kJ
Proteína
37 g
Grasa
18 g
Carbohidratos
37 g
Fibra
8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vårlige smaker
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 35min
1h 30min
Ninguna valoración
1h
1h
Ninguna valoración
Ninguna valoración