
Dispositivos y accesorios
Terte med purre og skinke
Prep. 20min
Total 1h 55min
8 porsjoner
Ingredientes
Deig
-
smør, usaltet pluss ekstra til smøring100 g
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing200 g
-
ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)100 g
-
bakepulver1 ts
-
salt1 ts
-
hvetemel, fint til dryssing
Fyll
-
Gouda ost delt i biter (3 cm)200 g
-
purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)350 g
-
vann400 g
-
kremfløte, 35 % fett150 g
-
egg4
-
skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)100 g
-
malt svart pepper¼ ts
-
salt½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
426.8 kcal /
1792.5 kJ
Proteína
18.7 g
Grasa
29.9 g
Carbohidratos
20.7 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
17.9 g
Sodio
1072.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Oktoberfest
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 35min
1h 30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h
1h
Ninguna valoración