
Dispositivos y accesorios
Kjøttpaier med rosmarin
Prep. 35min
Total 3h 30min
24 porsjoner
Ingredientes
Smørdeig
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing400 g
-
smør avkjølt og delt i biter (1-2 cm)200 g
-
salt½ ts
-
vann avkjølt, pluss ekstra hvis nødvendig100 g
Iset butterdeig
-
isbiter90 g
-
smør frossen og delt i biter (1-2 cm)180 g
-
hvetemel200 g
-
salt1 ½ ts
Pai fylling
-
smør smeltet, til smøring
-
rosmarin, fersk (10 cm), kun blader2 kvister
-
hvitløksfedd2
-
løk, gul (ca.180 g), delt i to1
-
olivenolje40 g
-
maismel1 ss
-
biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (1 cm)700 g
-
Worcestershire saus2 ss
-
soyasaus2 ss
-
Vegemite1 ss
-
liten sjampinjong, fersk delt i biter100 g
-
malt svart pepper til smak½ ts
-
hvetemel til dryssing
-
helmelk til pensling
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
286.8 kcal /
1204.7 kJ
Proteína
12.6 g
Grasa
17.4 g
Carbohidratos
19.9 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
9.7 g
Sodio
424.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Matpakke-ideer
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 35min
1h 30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h
1h
Ninguna valoración
Ninguna valoración