Vegetable and Seaweed Tartare
TM6 TM5

Vegetable and Seaweed Tartare

4.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g water
  • 250 g green beans, finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g red pepper, finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g aubergine, finely diced (approx. 5 mm)
  • 100 g courgette, finely diced (approx. 5 mm)
  • 4 - 5 Tbsp dried mixed seaweed
  • water, for soaking
  • ½ garlic clove
  • 40 g red onions, quartered
  • 40 g shallot, halved
  • 10 g pickled capers
  • 50 g pickled gherkins, cut in pieces
  • 30 g olive oil
  • 10 g toasted sesame oil
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • fresh parsley, roughly chopped, for serving
  • sesame seeds, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
409 kJ / 98 kcal
Proteína
2 g
Carbohidratos
8.3 g
Grasa
7 g
Grasas saturadas
1 g
Fibra
3 g
Sodio
438 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas