Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Proteína
- 21.4 g
- Carbohidratos
- 40 g
- Grasa
- 43.3 g
- Grasas saturadas
- 16.3 g
- Fibra
- 13.2 g
- Sodio
- 1542.8 mg
Recetas alternativas
Hearty seven vegetable soup
30 min
Mexican chicken stew
40 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Adobo beef
1h 10 min
Lamb and barley soup
50 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Beef and coconut soup
30 min