Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water, to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms, sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1857.1 kJ / 443.9 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 46.6 g
- Grasa
- 15.8 g
- Grasas saturadas
- 3.4 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sodio
- 700.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef tacos
25 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Thanksgiving Gravy
20min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2u. 50min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beef Lasagna
2u. 5min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min