Ciuperci umplute cu spanac și parmezan

Ciuperci umplute cu spanac și parmezan

4.5 6 valoraciones
Prep. 20min
Total 40min
4 porții

Ingredientes

  • ulei de măsline plus pentru uns
    20 g
  • parmezan tăiat în bucăți (3 cm)
    60 g
  • ciuperci champignon, proaspete mari (aprox. 400 g)
    16
  • căței de usturoi după gust
    2 - 3
  • frunze de spanac congelat decongelat și scurs de excesul de apă
    300 g
  • smântână maturată, 30% grăsime
    60 g
  • cimbru uscat
    ¼ linguriță
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    2 prize

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Proteína 6 g
Calorías 536 kJ / 128 kcal
Grasa 11 g
Carbohidratos 1 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...