Dispositivos y accesorios
Ukrainian dressed herrings
Prep. 20min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3685 mg
Proteína
24.3 g
Calorías
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Grasa
36.7 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
12.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ukrainian cuisine
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Ninguna valoración
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Ninguna valoración
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Creamy pea soup
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min