
Dispositivos y accesorios
Kremet fiskesuppe
Prep. 15min
Total 45min
6 porsjoner
Ingredientes
-
laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)200 g
-
torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm200 g
-
salt2 ts
-
korianderfrø hele1 ts
-
solsikkeolje10 g
-
løk delt i to½
-
hvitløksfedd2
-
fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)50 g
-
vann300 g
-
melk400 g
-
fiskebuljongterninger (til 0.5 l)2 ½
-
sitron saft og skall, revet (kun det gule)½
-
laurbærblad, tørket1
-
fløte300 g
-
smør2 ss
-
salt1 klype
-
hvit pepper1 klype
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
383.9 kcal /
1606.1 kJ
Proteína
17 g
Grasa
31.2 g
Carbohidratos
10.2 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
16.7 g
Sodio
146.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Norske matretter med Thermomix®
55 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
50min
40min