Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

5.0 6 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h 5min
4 porsjoner

Ingredientes

Sandefjordsmør
  • fløte, minimum 30% fett
    150 g
  • smør, usaltet i terninger
    100 g
Dampet torsk og kål
  • vann
    600 g
  • spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)
    600 g
  • torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk
    4
  • salt pluss ekstra etter smak
    2 ts
  • pepper, malt
    1 ts
  • smør i terninger
    10 g
Servering
  • persilleblader, ferske finhakket
    2 ss
  • sitronsaft etter smak

Inf. nutricional por 1 porsjon

Calorías 555.8 kcal / 2325.2 kJ
Proteína 44.2 g
Grasa 38 g
Carbohidratos 10.3 g
Fibra 4 g
Grasas saturadas 23 g
Sodio 1338.6 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo