
Dispositivos y accesorios
Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør
Prep. 15min
Total 1h 5min
4 porsjoner
Ingredientes
Sandefjordsmør
-
fløte, minimum 30% fett150 g
-
smør, usaltet i terninger100 g
Dampet torsk og kål
-
vann600 g
-
spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)600 g
-
torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk4
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
pepper, malt1 ts
-
smør i terninger10 g
Servering
-
persilleblader, ferske finhakket2 ss
-
sitronsaft etter smak
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
555.8 kcal /
2325.2 kJ
Proteína
44.2 g
Grasa
38 g
Carbohidratos
10.3 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
23 g
Sodio
1338.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
35min
2h 20min
Ninguna valoración
55min
45min
50h