
Dispositivos y accesorios
Fiskesuppe med kokosmelk og søtpotet
Prep. 5min
Total 35min
6 porsjoner
Ingredientes
-
sjalottløk delt i to80 g
-
hvitløksfedd4
-
ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)30 g
-
rød chili uten frø, delt i biter1
-
nøytral olje (feks. vegetabilsk olje)30 g
-
kokosmelk300 g
-
vann250 g
-
grønnsaksbuljong hjemmelaget1 ts
-
rød currypaste (se tips)3 ts
-
søtpotet skrelt, delt i terninger (3-4 cm)300 g
-
limesaft, ferskpresset25 g
-
brunt sukker2 ss
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
cherrytomater delt i to200 g
-
babyspinat, fersk50 g
-
hvit fiskefileter, uten skinn uten bein, (feks. torsk, havabbor), delt i biter (5-6 cm)450 g
-
korianderblader, ferske grovt hakket, til pynt
-
lime delt i båter, til pynt1
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
288.7 kcal /
1207.8 kJ
Proteína
16.5 g
Grasa
16.5 g
Carbohidratos
20.8 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
10 g
Sodio
487.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Kosemat
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
35min
2h 20min
Ninguna valoración
55min
45min
50h