Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.8 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g brown onions, quartered
  • 15 g butter
  • 550 g chicken stock
  • 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
  • 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
  • 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
  • 1 pinch salted herbs, to garnish
    o bien 1 pinch salt, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
38.9 g
Grasa
16.5 g
Grasas saturadas
6.3 g
Fibra
7.4 g
Sodio
282.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas