Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.6 16 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
    25 g
  • parsnips sliced (2 cm)
    450 - 500 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onions quartered
    80 g
  • butter
    15 g
  • chicken stock
    550 g
  • white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
    100 g
  • maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)
    10 - 30 g
  • cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
    100 g
  • salted herbs to garnish
    1 pinch
    1 pinch salt, to garnish
  • prosciutto (opcional) oven dried, in pieces
    4 slices

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 282.5 mg
Proteína 7 g
Calorías 1352.1 kJ / 323.2 kcal
Grasa 16.5 g
Fibra 7.4 g
Grasas saturadas 6.3 g
Carbohidratos 38.9 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...