Butternut Squash and Coconut Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Coconut Soup

4.8 (824 valoraciones )

Ingredientes

  • 110 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g coconut oil
  • 750 g butternut squash, peeled and cubed (approx. 2 cm)
  • 400 g coconut milk
  • 100 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
941 kJ / 227 kcal
Proteína
2.6 g
Carbohidratos
12.5 g
Grasa
17.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas