Dispositivos y accesorios
Asian-Style Sautéed Rice
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcional) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
875 mg
Proteína
11 g
Calorías
1464 kJ /
350 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Chicken Adobo
1h 25min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Chicken Tetrazzini
40min
Mushroom and Beef Burger
1h
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Mild Thai Green Curry
50min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Cloud Eggs
20min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min