Dispositivos y accesorios
Asian-Style Sautéed Rice
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcional) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
875 mg
Proteína
11 g
Calorías
1464 kJ /
350 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Garam Masala
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Funky Roasted Veggies
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Indian Chicken Curry
45min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Beef Stroganoff
1h
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min