Dispositivos y accesorios
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
Prep. 30min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
Avocado spread
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
shallots50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
lime juice80 g
-
Tabasco ®1 tsp
-
salt1 tsp
-
ripe avocados flesh only and cut in pieces400 g
Lime sauce
-
fresh lemongrass white part only10 g
-
fresh red chillies10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
kaffir lime leaves deveined5
-
shallots100 g
-
fish sauce10 g
-
lime juice100 g
-
oyster sauce60 g
-
toasted sesame oil15 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
Assembly
-
Hokkaido scallops large-sized8 pieces
-
coarse sea salt to garnish1 tsp
-
freshly ground black pepper to garnish1 tsp
-
crispy fried shallots to garnish20 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4 g
Calorías
818 kJ /
195 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hand Ripped Cabbage
20min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Rice Wine Fish Fillet
Ninguna valoración
Tomato Short Ribs Stew
Ninguna valoración
Orange Creamsicle Whip
10min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Ninguna valoración
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Ninguna valoración
Mushroom Carpaccio
25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min