Dispositivos y accesorios
Braised Eggs
Prep. 10min
Total 12h 50min
6 piece
Ingredientes
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
168.1 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
305.8 kJ /
73.2 kcal
Grasa
4.3 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pandan Sponge Cake
1h
Pumpkin Soup
25min
Hakka Yam Abacus
20min
Sambal Belacan
10min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Dried Shrimp Sambal
55min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min