Dispositivos y accesorios
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Prep. 10min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
843.4 mg
Proteína
20.2 g
Calorías
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Grasa
13.8 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
4.8 g
Carbohidratos
43.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Tuscan Bean Soup
50min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Ninguna valoración
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Sausage and Fennel Orzotto
50min