Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Proteína
- 54 g
- Carbohidratos
- 70 g
- Grasa
- 69 g
- Grasas saturadas
- 17 g
- Fibra
- 16 g
- Sodio
- 3286 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Ninguna valoración
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1u.
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Mayonnaise
5 Min
Indian-style chicken burger
4h
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Apple, leek and sage sauce
15min
Rose Harissa
20min
Tzatziki dip
15min