Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Broccoli terrines
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- butter for greasing
- 4 eggs
- 150 g cream, min. 30% fat
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch ground nutmeg
Chicken corn chowder
- 2 garlic cloves
-
140
g onions, cut in halves,
o bien 140 g shallots, cut in halves - 60 g butter, cut in pieces
- 280 - 320 g canned sweetcorn kernels, drained
- 350 - 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 900 g water
-
2
tsp chicken stock paste, homemade,
o bien 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 fresh green chilli (e.g. jalapeño), deseeded, chopped (opcional)
-
200 - 300
g cream,
o bien 200 - 300 g sour cream - ½ tsp salt
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground sweet paprika
- 2 tbsp fresh coriander, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1537 kJ / 367 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 27 g
- Fibra
- 3 g
Recetas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Courgette side dish
30 min
Beef Stock Paste
45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Stout Beer Ice Cream Float
Ninguna valoración
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Baked spinach and eggs
35min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min