Dispositivos y accesorios
Borscht
Prep. 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2 g
Calorías
513 kJ /
123 kcal
Grasa
7 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna valoración
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Ninguna valoración
Soba noodle mee goreng
40min
Lactosevrije warme chocolademelk
Ninguna valoración
Roerbak met aubergines en kofu
Ninguna valoración
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Ninguna valoración
Russische rode bietensalade
1h 10min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min