Dispositivos y accesorios
Vleesbouillonpasta
Prep. 20min
Total 45min
1 pot
Ingredientes
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Proteína
59 g
Calorías
2754 kJ /
658 kcal
Grasa
38 g
Fibra
7.3 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Geflambeerde uientaart
Ninguna valoración
Aardbeien mille-feuille
5h
Mangochutney
1h 20min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Groentencurry met rijst
Ninguna valoración
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Ninguna valoración
Kweeperentaart
8h
Courgetteomelet
40min
Yoghurtdressing
5min
Citroencurd
1h