Dispositivos y accesorios
Bønnefrikadeller
Prep. 15min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg1
-
persille, frisk kun blade3 kviste
-
forårsløg skåret i mindre stykker40 g
-
olivenolie20 g
-
soyabønner dåse, skyllet og godt drænet400 g
-
rismel50 g
-
shoyu, soyasauce20 g
-
citronsaft25 g
-
rasp50 g
-
karry1 teske
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
spidskommenfrø½ teske
-
vegetabilsk olie til stegning
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
411.7 mg
Proteína
21.6 g
Calorías
1351.4 kJ /
323 kcal
Grasa
15 g
Fibra
7.5 g
Grasas saturadas
2.2 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerens favoritter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vegansk karryret med aubergine
50 min
Suppe med blomkål og kikærter
50 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen