Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
o bien 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcional)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
o bien 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
o bien 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Carbohidratos
- 29.6 g
- Grasa
- 7.8 g
- Grasas saturadas
- 3.2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 573.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
White Pesto Pasta
40 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Potato Pancakes
45 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Matcha Nice Cream
35 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35 min
Go-To Pizza Dough
1 Std.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min