Dispositivos y accesorios
Leftover Vegetable Stock
Prep. 10min
Total 50min
3 jars
Ingredientes
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1635 mg
Proteína
3 g
Calorías
392 kJ /
94 kcal
Grasa
1 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Leek and Potato Soup
40min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Oven Baked Vegetable Crisps
1h 45min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Oat Milk
1h 10min
Steamed Leeks
25min
Tomato sauce
40min
Best Basic Houmous
5min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min