Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1599 kJ / 382 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 26 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 526 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Pea Quiche
1hod.
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Veracruz Fish
30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1hod.
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min