Varm couscoussalat fra middelhavet

Varm couscoussalat fra middelhavet

Ninguna valoración
Prep. 10min
Total 30min
6 portioner

Ingredientes

Dressing
  • olivenolie
    120 g
  • citronsaft (ca. 2-3 citroner)
    80 g
  • fed hvidløg
    2 - 3
  • oregano, frisk groft hakket
    2 tsk
  • basilikum, frisk kun blade, groft hakket
    1 spsk
  • havsalt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • honning
    1 tsk
Salat
  • vand
    1000 g
  • græskar skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • grønne bønner, friske
    150 g
  • couscous godt skyllet og drænet (se tip)
    120 g
  • babyspinat, frisk
    150 g
  • basilikum, frisk eller frisk koriander, kun blade, groft hakket
    2 - 3 kviste
  • forårsløg skåret i skiver
    1 - 2
  • hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter dræning)
    400 g
  • pinjekerner, ristede eller cashewnødder
    40 g
  • sorte oliven, udstenede skåret i skiver
    1 spsk
  • agurk, lebanese skåret i mindre stykker (1 cm)
    1
  • cherrytomater skåret i halve
    250 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 166.2 mg
Proteína 7.3 g
Calorías 1146.3 kJ / 272.9 kcal
Grasa 16.3 g
Fibra 7.3 g
Grasas saturadas 2 g
Carbohidratos 20.8 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo