Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Prep. 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
3.9 mg
Proteína
1 g
Calorías
448.9 kJ /
106.9 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
4.3 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Speculoos
3h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Boston Bun
2h 45min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Melting moments with lemon cream
45min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Ginger slice
1h 35min