Dispositivos y accesorios
Beef Rendang
Prep. 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1130.7 mg
Proteína
53.7 g
Calorías
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Grasa
43.6 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
31 g
Carbohidratos
85.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Beef Rendang
1h 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Mee Goreng Mamak
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Browned lamb mince
20min
Indonesian yellow spice paste
40min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Beef Rendang
1h 35min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Ayam Balado
45min