
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
- 30 g olive oil divided
- 150 g onion divided
- 2 garlic cloves divided
- 500 g lean ground beef crumbled into small portions, divided
- 1 tsp salt divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper divided, plus extra to season, to taste
- 25 g fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
- 2 tsp ground paprika
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
398
ml canned sweet corn kernels drained (approx. 1 can)
o bien 398 ml canned creamed sweet corn undrained (approx. 1 can) - 995 g water
- 60 g vinegar
Topping
-
700
g yellow potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
o bien 700 g Yukon gold potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.) - 175 g whole milk
- 60 g butter diced, divided, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried ground savory
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 442.3 kcal / 1850.5 kJ
- Proteína
- 22.4 g
- Grasa
- 23.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Fibra
- 4.6 g
- Grasas saturadas
- 9.8 g
- Sodio
- 895.8 mg