Dispositivos y accesorios
Victoria biscuit gebak
Prep. 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
4.1 g
Calorías
1683 kJ /
402 kcal
Grasa
25.5 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Rijst met kip en champignons
30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Ninguna valoración
Tarbot in champagnesaus
Ninguna valoración
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade-Fudgecake
Ninguna valoración
Baklava kaastaart
Ninguna valoración
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Ninguna valoración
Appelmuffins
40min
Chocolade toffee cake
2h