Dispositivos y accesorios
Shortbread karamel gezouten boter
Prep. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
1 g
Calorías
624 kJ /
149 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Cheesecake
1h 30min
Karamelsaus
1h 30min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Ninguna valoración
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Ninguna valoración
Rabarber-citroen cookies
1h
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Basis karamel
25min
Rabarber-munt cocktail
2h
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min