Dispositivos y accesorios
Shortbread karamel gezouten boter
Prep. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
1 g
Calorías
624 kJ /
149 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Glutenvrije quiche Lorraine
Ninguna valoración
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Lang rijzende pizza
Ninguna valoración
Soezendeeg
2h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Yoghurtijs met mango
12h
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Volkorenbrood
Ninguna valoración
Focaccia met uien
1h 30min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min