Dispositivos y accesorios
Shortbread karamel gezouten boter
Prep. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
1 g
Calorías
624 kJ /
149 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna valoración
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Ninguna valoración
Mochi's met sesamvulling
50min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Karamelpoeder
1h
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Ninguna valoración
Walnoot Brittle
1h 30min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Karamelijs
Ninguna valoración
Witte chocolade cheesecake
16h
Gezouten-Karamelijs
14h