Dispositivos y accesorios
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
Prep. 10min
Total 50min
5 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
old ginger cut in slices15 g
-
fresh galangal5 g
-
fresh turmeric½ cm
-
fresh red chillies deseeded2
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5
-
coriander seeds¾ tsp
-
curry powder½ tbsp
-
coconut oil45 g
-
water975 g
-
kaffir lime leaves deveined3
-
pandan leaf cut in 3 pieces1
-
fresh lion's mane mushrooms cut in pieces100 g
-
king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)50 g
-
tofu puffs cut in halves25 g
-
carrots cut in strips25 g
-
long beans cut in 3 cm strips25 g
-
coconut milk100 g
-
toasted coconut paste15 g
-
light soy sauce5 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1041 mg
Proteína
10 g
Calorías
2123 kJ /
507 kcal
Grasa
33 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
27 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Buddha's Delight
55 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Mapo tofu
15 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Yasai Yaki
25 Min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Curry Fish
35 Min