Dispositivos y accesorios
Steamed Pepper Chicken
Prep. 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
426 mg
Proteína
52 g
Calorías
1667 kJ /
398 kcal
Grasa
13 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Kangkung
10min
Sautéed Prawns
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised Eggs
Ninguna valoración
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Lemon Chicken
25min