Dispositivos y accesorios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prep. 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
8 g
Calorías
3110 kJ /
743 kcal
Grasa
41 g
Fibra
24.1 g
Carbohidratos
79 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Alpenmacaroni
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Ninguna valoración
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Ninguna valoración
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Ninguna valoración
Kerst stol
2h 20min
Abrikozenlikeur
30min
Koffielikeur
40min
Soubisesaus
Ninguna valoración
Krokante olijven
1h 30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min