Dispositivos y accesorios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prep. 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
8 g
Calorías
3110 kJ /
743 kcal
Grasa
41 g
Fibra
24.1 g
Carbohidratos
79 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Karamel maken
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Ninguna valoración
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Tonijnkroketten
1h 30min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Ninguna valoración
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Ninguna valoración
Half bolletje vanille en karamel
Ninguna valoración
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Dubai Chocolate Macarons
Ninguna valoración
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Ninguna valoración
Eiersalade met curry
1h 30min
Banketbakkersroom
15min