Dispositivos y accesorios
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Prep. 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1389 mg
Proteína
26 g
Calorías
1665 kJ /
398 kcal
Grasa
29 g
Fibra
28 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Community Stars Showcase
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Surimi Stick Salad (TM5)
15min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
10min
Steak Tartare
15min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Blitva
35min
Soya Yoghurt
12h 10min
Roquefort Sauce
20min
Faworki (crostoli)
2h
Salmon tartare
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min