Versiones compatibles
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 29 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sodio
- 1389 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Mayonnaise
5 Min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 Std.
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Chocolate Coated Banana Sticks
1h
Peppercorn Sauce
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 godz. 30 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min