Dispositivos y accesorios
Brød med egg og soltørkede tomater
Prep. 20min
Total 1h 30min
12 porsjon
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
Deig
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
tomat, tørket30 g
-
vann130 g
-
melk100 g
-
sukker1 ts
-
fersk gjær smuldret opp25 g
-
hvetemel500 g
-
olivenolje40 g
-
salt1 ½ ts
Egg
-
egg, medium kalde6
-
vann for å fylle til 1 l
Montering
-
olivenolje til smøring1 ss
-
brødsmuler, tørket til dryssing2 ss
-
rød pesto50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
235.3 mg
Proteína
10 g
Calorías
1146 kJ /
273.9 kcal
Grasa
9.7 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
36.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Påskeoppskrifter
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min