Terte med tunfisk, egg og kapers
TM6

Terte med tunfisk, egg og kapers

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Egg

  • 2 egg, medium, kalde
  • vann, for å fylle opp til 1 l

Terte

  • 125 g smør, usaltet, kaldt, i terninger
  • 250 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
  • 1 egg, medium
  • 2 ss vann
  • 1 ts salt

Topping

  • 350 g tunfisk, på boks, i saltvann, drenert
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 30 g sitronsaft, ferskpresset
  • 1 eggeplomme
  • 3 stykker ansjosfilet, i olje, drenert
  • 10 g olivenolje
  • 10 g honning
  • 1 ts malt svart pepper
  • 1 ½ ts salt
  • 30 g ruccola, blader
  • 100 g cherry tomater
  • 20 g kapers, syltet, drenert
  • 50 g rødløk, delt i ringer (1 mm)

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
1332 kJ / 318.4 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
26.9 g
Grasa
16.9 g
Grasas saturadas
9 g
Fibra
1.4 g
Sodio
337.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas