Dispositivos y accesorios
Ras el hanout
Prep. 10min
Total 10min
80 g
Ingredientes
-
cumin seeds25 g
-
coriander seeds25 g
-
cinnamon quill1
-
star anise1
-
cardamom pod (green)2
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
whole cloves5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 80 g
Sodio
1003.7 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
1066.7 kJ /
254.9 kcal
Grasa
13.1 g
Fibra
20.8 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
42 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fresh tomato chutney
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Lamb dhansak
25h 45min
Spiced tomato chutney
30min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Mexican corn salad
25min
Lamb saag
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min