Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2463 kJ / 593 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 45 g
- Grasas saturadas
- 15 g
- Sodio
- 729 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Seared Steak Rocket Salad
35min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min