Seafood Stew with Rice

Seafood Stew with Rice

4.5 21 valoraciones
Prep. 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

Rice
  • white rice
    300 g
  • water
    1300 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • olive oil
    25 g
    unsalted butter
Seafood Stew
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh tarragon (opcional) leaves only
    2 sprigs
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    50 g
  • peeled tomatoes quartered (see tip)
    200 g
  • green pepper cut in pieces
    80 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp fish stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • tinned coconut milk
    400 g
  • large raw prawns, peeled peeled, fresh or defrosted from frozen
    500 g
    raw, medium-sized prawns, peeled, deveined, peeled, fresh or defrosted from frozen
  • fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
    400 g
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • fresh chives snipped
    1 Tbsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1327 mg
Proteína 48 g
Calorías 2644 kJ / 632 kcal
Grasa 18 g
Fibra 3.3 g
Grasas saturadas 3 g
Carbohidratos 67 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...