Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Proteína
- 173.5 g
- Carbohidratos
- 37.9 g
- Grasa
- 104.6 g
- Grasas saturadas
- 35 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 2128.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Mole verde with chicken
1h
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min