Dispositivos y accesorios
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Prep. 30min
Total 29h 45min
8 portions
Ingredientes
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2128.8 mg
Proteína
173.5 g
Calorías
7506 kJ /
1787.2 kcal
Grasa
104.6 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
35 g
Carbohidratos
37.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beef Sukiyaki
Ninguna valoración
Creamy Feta Dip
5min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Fresh Herb Dip
10min
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Temaki Sushi
1h
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h