Dispositivos y accesorios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
19 g
Calorías
2895 kJ /
692 kcal
Grasa
52 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Father's Day Favorites
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Noodle Kugel
55min
Caprese Frittata
30min
Pasta Primavera
50min
Fettuccine Alfredo
40min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45min
Hash Browns
35min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Potato Pancakes
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Spiced Corn Salad
25min
Macaroni and Cheese
35min