Dispositivos y accesorios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
19 g
Calorías
2895 kJ /
692 kcal
Grasa
52 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Father's Day Favorites
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Broccoli and Cheese Stromboli
1 Std. 20 Min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min
Macaroni and Cheese
35 Min