Dispositivos y accesorios
Caramel vanille bourbon saus
Prep. 5min
Total 40min
12 portie
Ingredientes
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 12 portie
Sodio
2616.5 mg
Proteína
3 g
Calorías
7410 kJ /
1770 kcal
Grasa
121.5 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
65.8 g
Carbohidratos
141 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix it yourself
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan challah brood
2h 30min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Lichtblauw gekleurde eieren
Ninguna valoración
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Chocoladereep likeur
15min
Nougat-koekjes
Ninguna valoración
Aardbeienijsjes
12h 15min
Proteïnepudding
6h 35min
Citroencake
2h
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Citroencurd
1h