Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2339 kJ / 559 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 24 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 372 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pan-fried Bao Buns
1 godz. 30 min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35 min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4 godz. 20 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Biscuits and Gravy
40min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 godz. 50 min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Steak tartare
10 Min