Dispositivos y accesorios
Pissaladière
Prep. 15min
Total 1h 30min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.5 g
Calorías
493 kJ /
118 kcal
Grasa
6.5 g
Carbohidratos
11.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Pear Frangipane
1h 30min
Quinoa Tostadas
30min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Courgettes with Corn
25min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Pear Frangipane
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h