Dispositivos y accesorios
Edamame og spinat dip
Prep. 5min
Total 5min
8 portioner
Ingredientes
-
edamamebønner, friske, optøetedamamebønner, frosne optøet300 g
-
babyspinat, frisk150 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
fed hvidløg til smag1 - 2
-
chili, tørret i flager (opcional)¼ tsk
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
citronsaft30 g
-
cayennepeber, stødt½ tsk
-
koriander, frisk skåret i mindre stykker5 kviste
-
vand (opcional) (se tip)50 - 80 g
-
edamamebønner, friske, optøet, til pyntedamamebønner, frosne optøet, til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
248 mg
Proteína
5 g
Calorías
336 kJ /
81 kcal
Grasa
6 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Jul
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hummus dip
Ninguna valoración
Linsebolognese
35min
Tomatsauce
40min
Svampepaté
Ninguna valoración
Artiskokdip med tofu
Ninguna valoración
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna valoración
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna valoración
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna valoración
Stærk ostedip
Ninguna valoración
Ranch Dressing
Ninguna valoración
Vinaigrette med lime og coriander
Ninguna valoración
Apple cider dressing
Ninguna valoración