Dispositivos y accesorios
Lun kylling- og kartoffelsalat
Prep. 25min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
olivenolie80 g
-
sød paprika1 ½ teske
-
salt4 teske
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
hvidløgspulver1 ½ teske
-
timian, tørret1 teske
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
koriander, stødt1 teske
-
persille, tørret1 teske
-
kyllingebryst, uden skind og ben skåret i mindre stykker (2 cm)800 g
-
vand500 g
-
kartoffel skrællet, skåret i tern (2 cm)650 g
-
vineddike3 teske
-
sukker (opcional)1 teske
-
basilikum, tørret1 teske
-
cherrytomater halveret200 g
-
rucola60 - 80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
52 g
Calorías
1978 kJ /
473 kcal
Grasa
14 g
Fibra
3.6 g
Carbohidratos
30 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mad til store og små
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Butter chicken
50min
Kyllingegalette for familien
1h 55min
Kylling garam masala
50min
Svinekød med grøntsager og ris
Ninguna valoración
Bøf-fajita på søde kartofler
1h
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1h 20min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50min
Entrecote med svampe risotto
Ninguna valoración
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min