Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1291 kJ /
309 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Spiced Beef Sausages
40min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Collard Greens
1h 5min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Texas Chili
1h 10min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h