Thai green chicken curry
TM6 TM5 TM31

Thai green chicken curry

4.5 (323 valoraciones )

Ingredientes

  • 250 g coconut cream
  • 60 g Thai green curry paste (see Tips)
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 30 - 50 g fish sauce, to taste
  • 1 tsp palm sugar
  • 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
  • 80 g canned bamboo shoots, drained
  • 7 fresh kaffir lime leaves
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1383 kJ / 329.3 kcal
Proteína
27.5 g
Carbohidratos
6.4 g
Grasa
21.2 g
Grasas saturadas
13.8 g
Fibra
2.8 g
Sodio
1848.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas